Beoordelingen van Delphin Diva


Beoordeling plaatsen

Beoordeling door anita de haan ● april 2014

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

ben dit jaar voor de derde keer naar delhine diva geweest wat een top hotel is dat eten is heel erg goed mooi hotel personeel is perfect ik ga dit jaar in september weer terug


Beoordeling door Dennis Lunter ● April 2013

Hotel9
Kamer10
Service9
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment9
9.2

ik voelde me de koning te rijk in Delphin Diva. service was top, kamers mooi, eten lekker en weer fantastisch.

volgend jaar weer? ja die 5 sterren zijn het dubbel en dwars waard


Beoordeling door Victor ● Mei 2013

Hotel9
Kamer8
Service9
Omgeving8
Eten10
Sport & Entertainment8
8.7

Prachtig ingericht hotel met alles wat je maar kan bedenken. Geen moment verveeld, geen moment bezorgd geweest, want alles was top geregeld. Ook het eten vond ik erg lekker en smaakvol. Delphin Diva wordt ook volgend jaar onze bestemming !

tsja... in een woord: niets!


Beoordeling door Pim ● April 2013

Hotel9
Kamer9
Service7
Omgeving8
Eten10
Sport & Entertainment10
8.8

Delphin Diva is voor ons echt het beste hotel waar we ooit zijn geweest. Je wordt echt volledig in de watten gelegd. Er is werkelijk de hele dag eten en drinken beschikbaar. Van kebab tot ijsjes en van hotdogs tot brownies. Buffetten zijn lang, gigantisch uitgebreid en het komt zelden of nooit voor dat er iets op is. Prettig is verder het grote zwembad (waar dames rondskeeleren om drankjes op te nemen). Iedereen heeft hieromheen ruimte om lekker te liggen. Het kwam zelden voor dat alle bedjes bezet waren. Verder wandel je door de rustige omgeving en het strand ligt op enkele meters. Hier kun je aangenaam kiezen voors chaduw of juist voor zon. Ook is er een beachbar waar ze zelfs cocktails hebben. Verder kun je nog sporten, in a la carte restaurants eten, naar de bioscoop, bowlen in de gamehal, naar het wellnesscentrum emt binnenbad of borrelen in een van de bars..

Bij aankomst werd ons verteld dat Delphin Diva vol zat en moesten we naar Delphin Palace vertrekken. Nu vonden we dat voor een dag niet zo'n groot probleem, maar toen ons de tweede dag opnieuw verteld werd dat we niet in ons eigen hotel konden verblijven was de acceptatie op. Pas toen de manager erbij kwam kregen we de kamer die we geboekt hadden. Zonde, want voor de rest is het hotel echt geweldig.
Vergelijk Delphin Diva bij 6 aanbieders Bekijk prijs